Peeter Aan: +372 520 2842 | E-mail: skjousport@gmail.com

Jõusaali treening eakatele – rohkem tervena elatud aastaid!

Jõusaali treening eakatele - info treeningutest

Jõusport ootab 60+ vanuses härraseid ja prouaseid jõusaali treeningutele.

Vanuse kasvades muutub tervislik elustiil üha olulisemaks. Üks parimaid viise säilitada heaolu ja tugevus ka kõrges eas on jõusaali treening eakatele. Eriti hea on, kui seda toetada tervisliku ja tasakaalustatud toitumisega. Tartu Jõusport jõusaal pakub spetsiaalseid treeninguid just 60+ vanuses inimestele, kus väikese grupi eakatega tegeleb 1 kord kuus, kokkulepitud päevasel ajal, kvalifitseeritud treener.

Ülejäänud kuu jooksul saab eakas etteantud harjutusi viimistleda iseseisvalt. Igaühele leiame sobiva koormuse, et vältida vigastusi. Meie eesmärk on õpetada treenima õigesti, et tervena elatud aastaid oleks rohkem.

Miks on jõutreening eakatele oluline?

Eakatele mõeldud treeningprogrammid nõuavad individuaalset lähenemist. Iga inimene on unikaalne, seega on treeningute kohandamine hädavajalik. Jõusaalis töötab eakatega kogenud personaaltreener Tarmo Mitt, kes on 5x Eestimaa rammumees, 6 x Eesti meister Jõutõstmises. Treener aitab omandada korrektsed harjutuste tehnikad.

 

Treeningud keskenduvad funktsionaalsetele harjutustele, mis aitavad igapäevaseid toiminguid lihtsamaks muuta ning lihaseid tugevana hoida. Õige tehnikaga harjutamine on võtmeks vigastuste ennetamisel ja keha tervisliku seisundi säilitamisel.

60+ jõutreening: mõõdukalt ja turvaliselt

Kõrgemas vanuses inimeste jaoks on oluline treenida mõõdukas tempos, andes kehale piisavalt aega taastumiseks. See aitab vältida ülekoormust ning tagab turvalise treeningkogemuse. Mõõdukas tempo ja õige tehnika on võtmetähtsusega, et saavutada maksimaalne kasu treeningutest. 

Lisaks on oluline jälgida oma keha reaktsioone. Kui tunnete valu või ebamugavust, on oluline peatuda ning vajadusel konsulteerida treeneriga

Tervislikud eluviisid ja toitumine

Lisaks treeningule on oluline pöörata tähelepanu tervislikele eluviisidele. Toitumine on üha olulisem ja aitab toetada nii treenimist, kui treeningu korrast taastumist. Samuti on tähtis tasakaalustatud toitumine, mis toetab keha treeninguks vajalike toitainetega. Soovi korral saame koostada personaalse toitumiskava.

Rühmatreening koos omaealistega

Grupitreeningutes, kus on 10 kuni 12 liiget, saavad osalejad treener Tarmo Mitt juhendamisel individuaalset tähelepanu vastavalt oma võimekusele. See mitte ainult ei loo toetavat keskkonda, vaid võimaldab ka jagada kogemusi ning motiveerida üksteist. Treenime igaühele sobivas tempos, sest eesmärk ei ole keha lõhkuda vaid seda teadlike harjutustega nö järele aidata. Vee tarbimine on treeningu ajal äärmiselt oluline, seega soovitame kaasa võtta veepudeli.

Uuenduskuuri läbinud kvaliteetne treeningukeskkond

Kõik jõusaali treeningud eakatele toimuvad Tartu Jõusport jõusaalis, mis asub aadressil Riia 136.a. See on hubane ja hästi varustatud jõusaal, kus on kõik vajalikud vahendid tervislikuks treenimiseks. 

Spordiklubi Jõusport eesmärk on võimaldada vanematele inimestele võimalust nautida täisväärtuslikku ja tervislikku elu. Õige treeningu, toitumise ja eluviisiga on võimalik tagada, et tervena elatud aastaid oleks rohkem. Tule ja liitu meiega sellel teekonnal tervislikuma ja aktiivsema tuleviku poole!

Tule proovipäevale!

NB! 5.11 toimub tasuta proovipäev kõikidele soovijatele! 

 

Võid tulla mistahes kellaajal vahemikus 10:00 kuni 16:00, kuid pane tähele, et kell 11, 13, ja kell 15.00 toimuvad juba proovitrennid ka koos treeneritega Tarmo Mitt.

Kuidas pääseda Tartu Jõusport jõusaali aadressil Riia 136a?

Kõigepealt mine meie Tartu jõusaali lehele ja tee nii: 

  1. Vali sealt pakett: Eakate jõutreening (60+)
  2. Sisesta nõutud andmed – Sinult küsitakse eesnimi, perekonnanimi ja kontaktandmed: e-maili aadress ning telefoni number. Lisaks ka isikukood, et siduda ost sinu ID kaardiga. Jõusaali pääsed mugavalt ID-kaarti skaneerides. 
  3. Vali sobiv aeg treenimiseks. Registreerima pead siin: 
  4. Tule treenima. 

Küsimuste korral saad meile alati helistada numbril +372 51 62 116.

Jaga postitust sotsiaalmeedias:

Veel uudiseid

Jõusaali treener Mihkel Jalajas näitamas muskleid, mida saavutab meeste jõusaali treening koos treeneriga

Mees, tule trenni!

Mees, tule trenni! Alusta juba enne uut aastat, et sinu 2024 oleks juba treeningu harjumusega täidetud. Meie uuenduskuuri läbinud jõusaal

Loe postitust